Nézetváltás

A+A Munkavédelmi kiállítás - Düsseldorf, Németország - 2015. október 27-30

   

Az A+A vásár megtartásának 30. évfordulóján a szakma legfontosabb vására új látogatói rekordot döntött. Az október 27-30. között, 1.887 kiállítóval megrendezett eseményen az 57 országból érkezett több, mint 65.000 látogatónak lehetősége nyílt tájékozódni az egyéni védőruházatok, üzembiztonság és munkahelyi egészségvédelem témákban.

A+A Munkavédelmi kiállítás

Ezek a számok egyértelműen bizonyítják, hogy a vállalatok egyre inkább a sikerhez vezető út fontos elemeként tekintenek a dolgozóik biztonságára és egészségvédelmére, és egyre jobban törekszenek ezeknek a területeknek a támogatására és előmozdítására.

A KÜBLER számára is teljes sikert hozott a 2015-ös A+A vásár. Több, mint 20 munkatársunk volt jelen a vásári kiállító helyünkön, hogy exkluzív módon bemutathassuk Önöknek a legújabb védőruházati termékeinket. A standunkon tartott esti parti újra kihagyhatatlan program volt, amelyen koktélokkal és hidegtálakkal, kellemes hangulatban búcsúztattuk a vásári napot.

Nagy lelkesedéssel fogadtuk a számtalan látogató érdeklődését, és köszönetet mondunk a remek beszélgetésekért és a sok pozitív visszajelzésért.

Amennyiben nem tudott személyesen megjelenni a rendezvényen, vagy szeretné újra átélni az esemény legfontosabb történéseit, akkor kattintson a képgalériánkra, vagy dőljön hátra, és tekintse meg a filmünket, hogy benyomást szerezhessen arról, milyen is volt a vásár.

   
Hírlevél feliratkozás