Nézetváltás

Corporate Fashion - Első pillantásra

   

Mit nyújt Önnek a Corporate Fashion? Azokat a munkatársakat, akik a vállalat arculatának megfelelő munkaruhát hordanak, "kint" gyorsan felismerik. Ezáltal az Image ruhát viselők szakértelmet sugároznak és a vállalat értékeit, hitelt érdemlően sugallják kifelé.

A Corporate Fashion figyelmet kelt. Növekszik a vállalat ismertségi foka. De a Corporate Fashion nem csak kifelé kölcsönöz a dolgozóknak különleges megjelenést: tudatosságot követel, egy vállalat része és ezzel a felelősség pozitív tudomásulvételét is jelenti. Az egyes dolgozókból egy csapatot kovácsol az egységes arculat szerint kialakított munkaruha.

Kübler munkaruha: Corporate Fashion

Corporate Fashion, az Ön CI ruhája
Az Ön reklámbrossúrái, céges dokumentumai és névjegykártyája természetesen az Ön vállalkozása arculatának megfelelő. Miért kötne kompromisszumot a dolgozói munkaruháját illetően? Ezért fektet egyre több vállalkozás hangsúlyt a külső és belső kommunikáció szerves részeként az egységes arculatra.

Öné a választás
A KÜBLERNÉL három lehetősége van arra, hogy a munkaruhából Corporate Fashion legyen – az individualizálás foka szerint, ahogyan szeretné. Szakértőink szívesen adnak tanácsot, hogy az Ön igényei alapján optimális Corporate Fashion elképzelést alakíthassák ki.

 1. Corporate Fashion azonnal szállítható: Ebben az esetben már csak az Ön emblémája hiányzik. Az egyik legnagyobb munkaruha szállítóként a KÜBLER a standard CI ruházat széles palettájával rendelkezik, mely raktárról szállítható. A széles forma-, szín- és alapanyag választékból Ön is bizonyára megtalálja azt az összeállítást, mely jól illik cégéhez.
 2. A KÜBLER kollekcióra alapozva: Önnel együtt kialakítjuk a meglévő modellekből, szabásmintákból és színekből az egyéni Corporate Fashion megoldást, mely megfelel az Ön igényeinek – a funkcionalitást, viselési tulajdonságokat, tartósságot illetően is. És nem utolsó sorban az Image-ben. Már csekély darabszámtól kínálunk kedvező költségű megoldásokat.
 3. Méretre szabva a KÜBLERTŐL: A Corporate Fashion sokkal több is lehet, mint egy felvarrt embléma a zakó zsebén. Ahhoz azonban, hogy pozitív érdeklődést keltsen, egyszerűen stimmelnie kell a színeknek, formáknak és szabásvonalaknak. És hogy dolgozója valóban meggyőződéssel viselje, a Corporate Fashion-nek kényelmesnek, tartósan viselhetőnek, könnyen kezelhetőnek kell lennie, és természetesen rendelkeznie kell ötletes funkcionális megoldásokkal a legkisebb részletekig. Mert a Corporate Fashion mindenekelőtt egy: a munkaruha. A mi specialistáink szoros együttműködésben Önnel megtervezik és realizálják az Ön cégspecifikus arculatát.
 • Emblémázás: A KÜBLER erős az emblémázásban is: Kölcsönözzön munkaruhájának egyéniséget és növelje ismertségét. A KÜBLER munkaruhák többféle módon emblémázhatóak logóval, márkajellel vagy névfelirattal.
 • Szitanyomott embléma: Egy alacsony költségű megoldás – különösen az egyszínű, hátméretű feliratokhoz.
 • Rávasalt embléma: Ezeket az emblémákat mi készítjük el és tesszük fel (vasalópréssel).
 • Hímzett embléma: Az Ön mintája alapján elkészül egy hímzőprogram. Ezután az emblémák felvarrhatóak vagy nagyobb darabszámú megrendelés esetén közvetlen a termékre is hímezhetőek.
 • Névfelirat: Standard szövött és szegett szalagra lehet a neveket hímeztetni. A minimális rendelhető mennyiség nevenként 6 darab.
 • Számítógépes hímzés: A számítógépes hímzőprogram nagy betűtípus- és méretválasztékkal rendelkezik, melyekkel a rendelkezésre álló alapanyagok hímezhetőek. Minimális rendelési mennyiség 6 darab.
 • Felvarrt: Feltesszük logóját a ruhára.
 • Egyedi közvetlen hímzés: Kérésére még tökéletesebbé tesszük munkaruháját a közvetlen hímzés által.
 • Fényvisszaverő csíkok elhelyezése: Ezzel a technikával tökéletesebbé tesszük munkaruháját. Szívesen adunk tanácsot! – felvarrás - felvasalás

Jó tudni: Az egyéni védőruházat (jólláthatósági, Kermel) hímzése vagy logózása után egy kiegészítő minősítést kell végeztetni. Egyéb esetben az eredeti minősítés hatályát veszítheti.

   

Anyag, méret, szabvány

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler-Salzol Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás