Nézetváltás

A kublermunkaruha.hu lett "Az év honlapja 2013" Ipari web kategóriában

   

Ipari web kategóriában a kazincbarcikai Kübler Hungary Kft. internetes portálját a kublermunkaruha.hu-t választották az év internetes honlapjának 2013-ban. A szakma legjelentősebb megmérettetésén a pályaműveket 25 kategóriában zsűrizték az e-kereskedelemtől, az oktatáson át, a vendéglátásig.

Örömmel tudatjuk Önökkel,  hogy ismét Kazincbarcikára került egy Év Honlapja díj.

2013. december 4-én, 19:00-kor kihirdették a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) és az Internet Marketing Tagozat közös szervezésében létrejött "Az Év Honlapja" pályázat nyerteseit. A pályázatra idén 333 nevezés érkezett, rengeteg kiváló minőségű honlappal- közölte az MMSZ.

Ipari web kategóriában a kazincbarcikai Kübler Hungary Kft. internetes portálját a kublermunkaruha.hu-t választották az év internetes honlapjának 2013-ban. A szakma legjelentősebb megmérettetésén a pályaműveket 25 kategóriában zsűrizték az e-kereskedelemtől, az oktatáson át, a vendéglátásig.

Az év honlapja 2013: Ipari web kategória

A dédestapolcsányi kötődésű Design & System immár harmadik éve nyeri el a térség vállalkozásinak e rangos díj valamelyikét. 2011-ben a dédestapolcsányi Hotel Experience, 2012-ben a kazincbarcikai Borsodi Művészeti Fesztivál, majd idén a Kübler Hungary Kft. weboldalával.

Az idei díjakat ünnepélyes díjátadó keretében Varga István, a pályázat alapítója adta át. A díjátadó házigazdája pedig a MTVA-ból jól ismert Varga Edit volt.

Az eredményhirdetés során a gála ünnepélyes köszöntőjében Varga István az online marketingről a következőket nyilatkozta: "Sokkal nyitottabb, sokkal közösségibb világ felé haladunk. A jövőben tarolni fognak az új modellek, amelyben az 'X, Y és Z generáció' tagjai határozzák meg az erővonalakat. Ők már a neten élnek, és felrúgnak minden eddigi szabályt. A gyorsuló világban is megállják a helyüket és ők fogják diktálni a trendeket. A vállalatoknak erre a kihívásra kell reagálniuk, és fejleszteniük digitális stratégiájukat. Célunk, hogy a következő években az ilyen előremutató megoldásokat díjazzuk."

A Design & System által készített kublermunkaruha.hu weboldal pályázati anyaga a következő volt:

A pályázat címe:  A Kübler ma már több mint munkaruha

Marketing célok: Reggelente ritkán ébredünk fel úgy, hogy rámosolyogva a kedvesünkre ezt mondjuk neki: Drágám, de jó napunk van ma, vegyünk egy munkaruhát!:) Az interneten legkeresettebb termékek között még nem szerepelnek a munkaruhák, pedig emberek milliói használják, bármerre is járjunk, naponta kapcsolatunk van vele. E weboldal arculatának, megjelenésének a kialakításakor egyik szempontunk az volt, hogy rámutassunk: A munkaruha is lehet korszerű, divatos, szép, és praktikus.

Megbízónk, a Kübler Hungary Kft. Magyarország egyik legnagyobb munkaruhagyártója és kereskedője, és hazánk legnagyobb munkaruha exportőre. A piaci pozíciójának és rangjának megfelelően a többnyelvű online jelenléttel is e pozíció erősítésére törekszik hazánkban, és Európában egyaránt. A nagy múlttal rendelkező márka megújulásának egyik lépéseként új néven, új köntösbe öltöztettük weboldalukat, ahol a megújult tartalom mögött komoly informatikai fejlesztéseket is végeztünk. Ezek a fejlesztések az Ügyfeleik precíz és naprakész tájékoztatását hivatottak támogatni, amely egyaránt megkönnyíti üzleti kapcsolataik régi és új formáját.

A csupán néhány hetes, modern honlap a precíz és pontos tájékoztatásra építve, az iparágat érintő lényeges információkat, a munkaruhákat érintő szabályozásokat, alapinformációkat tartalmazza, továbbá a nagyvállalati és a KKV szektorral való B2B kereskedelmet, az e-kereskedelmet, valamint a közeljövőben induló B2C online kereskedelmet is támogatja. A webáruházban a Kübler Hungary összes ügyfele egyedi tartalommal és személyre szabott egyedi árakkal találkozik. A fejlesztés folyamatában átállítja meglévő ügyfeleit az online kapcsolattartásra, így az adminisztrációs terhek és költségek jelentősen csökkenhetnek. Fontos szempont volt a viszonteladói hálózat és a területi képviseletek maximális technikai támogatásának kialakítása, hogy a hagyományos kereskedelmi modellt alkalmazó partnerek is előnyt élvezhessenek, hatékonyabb, precízebb lehessen ez az értékesítési csatorna is. Megalapoztuk azt is, hogy a webáruházzal rendelkező viszonteladók a webáruházukba online, akár automatikusan átvehessenek adatokat, naprakész termékinformációkat. A weboldal mobil megjelenését egy régi, de ezen a területen még általunk nem tapasztalt technikai megoldással tettük még használhatóbbá, olvashatóbbá.

Célcsoport: Elsősorban a nagyvállalati és a KKV szektor szereplői

A pályázat elérhetősége: http://kublermunkaruha.hu

   

Híreink

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler-Salzol Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás