Nézetváltás

Kübler Weather Dress munkaruhák - Minden időben, minden munkához

   

Legyen eső, fagy, szél vagy sötétség - WEATHER-DRESS téli munkaruháink még extrém időjárási viszonyok között is optimális kényelmet nyújtanak.

Weather Dress

Fedezze fel termékeinket, melyek a szabadban végzett munkát sokkal kellemesebbé, biztonságosabbá és hatékonyabbá teszik. Alkalmazási területek szerint minősítve, kiváló minőségű munkaruhánk a legkülönbözőbb igényeknek is megfelel. Erről többek között a lélegző, ellenálló szél- és vízálló alapanyagaink valamint számos funkcionális részlet gondoskodik. Tegye magát ellenállóvá az időjárással szemben a KÜBLER ruhájával.

SKYTEX® - A KÜBLER-FÉLE IDŐJÁRÁS ELLENI VÉDELEM
A SKYTEX®  - Protect termékek a strapabíró cérna és speciális alapanyag szerkezet teszi különösen ellenállóvá és kopásállóvá. A speciális felületkezelésnek köszönhetően a textíliák ezen felül válnak kiegészítőleg szenny- és víztaszítóvá. Megfelelő többrétegű ruházattal elérhető az időjárás elleni védelem.

IDŐJÁRÁS ELLENI VÉDELEM
Legyen eső vagy hó, nedves vagy hideg – termékeink a melegen tartó alapanyagaikon keresztül, a funkcionális részletekkel és kialakítási jellemzőkkel valamint különböző színekkel és modellekkel minden helyzetben a megfelelő felszereltséget nyújtják. Teszik mindezt a kellemes munkavégzés érdekében a hideg évszakban is.

SOFTSHELL - A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNYÉRT
A Softshell anyagok a legnagyobb kényelmet garantálják. A sztreccs alapanyag szerkezet különösen lélegző, könnyű, strapabíró valamint szél- és vízlepergető tulajdonságú. Kívül sima, robusztus és könnyen kezelhető. Belül nagyon finom bélés gondoskodik a melegről.

LÁTHATÓSÁG - NAGYOBB BIZTONSÁG A JÓL LÁTHATÓSÁG ÁLTAL
A láthatósági szortimentünkkel Ön még extrém időjárási körülmények között is a teljesen biztos oldalon áll. Kizárólag a 3M partnerünk kiváló minőségű fényvisszaverő anyagát használjuk. Minden egyes termékünk megfelel az EN 471 láthatósági szabványnak.

Munkaruháink

   

Termékek

Kínálatunkból

Magyarországi viszonteladóink

Kübler-Salzol Kft. viszonteladói Sopron, Dunaújváros, Kazincbarcika, Igrici, Oroszlány, Kecskemét

Kövessen minket

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás